• Jelentkezés

Jelentkezési határidő 2018. június 15-én éjfélkor lejárt.

A Gitárfesztivál koncertjeire jegyet és bérletet itt tud vásárolni vagy a Balatonfüredi Tourinform Irodában illetve a koncertek előtt egy órával a koncerthelyszíneken.

Jelentkezési lap 2018

A fesztiválra való jelentkezéssel és a regisztrációs díj befizetésével résztvevőink jogosultak a fesztivál összes programjára, a koncertekre,
a mesterkurzusokra, az előadásokra – külön belépőjegy váltása nélkül – belépni.

A Balatonfüredi Gitárfesztiválra való jelentkezés a regisztrációs díj átutalásával válik érvényessé!
Jelentkezési határidő: 2018 június 15.

SZÁLLÁSFOGLALÁS ÖNÁLLÓAN TÖRTÉNIK!
Ajánlatunk: a www.travelminit.hu oldalon való keresés, ahol a legolcsóbb ajánlat a mai napon 4.435,-Ft/éj/fő volt. (2018.05.16.)

OTP BANK Rt. 11707024 – 20458247

Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál Alapítvány

Kérjük, átutaláskor ill. befizetéskor írják rá a szelvényre: Gitárfesztivál 2018. Regisztrációs díj.

FONTOS! A jelentkező nevét is rá kell írni a befizetésre, mert másképp nem azonosítható a jelentkező.
A fennmaradó további összeg befizethető a helyszínen is, vagy a Gitárfesztivál Bankszámlájára

INGYENES RÉSZVÉTELI LEHETŐSÉG TANÁROK RÉSZÉRE!

Minden gitártanár, aki legalább 5 fő résztvevőt hoz magával, ingyenesen vehet részt a fesztiválon! (A plusz 5 fő lehet növendék, vagy növendék+szülők, kollégák…) Az ingyenes részvétel a következőt jelenti: Nem kell regisztrációs költséget fizetnie, nem kell belépőjegyet venni a programjainkra. Szállásról, étkezésről saját magának kell gondoskodnia) Kérjük mind az 5 fő számára töltsetek ki egy-egy jelentkezési lapot, a megjegyzés rovatba írjátok be a tanár nevét. A tanár részére is kérünk egy jelentkezési lapot és szállásfoglalást kitölteni!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. június 15.

Cím

Megfelelő létszámú jelentkezés esetén gitárzenekari próbák is lesznek, a zenekar a zárókoncerten fog fellépni! Jelentkezzetek minél hamarabb! Vidám, könnyű műsora lesz a zenekarnak, jó hangulatú próbákkal!


Ebéd: 860Ft/fő/nap

Fizetendő: 10 000Ft

Regisztrációs díj: 10.000 Ft

A fesztiválrésztvevő részt vehet minden további befizetés nélkül az összes általunk szervezett programon! (Mesterkurzusokon, előadásokon, koncerteken.)

Ha nem szeretne fesztiválrésztvevőként jelen lenni rendezvényünkön, vásárolhat belépőjegyet az esti koncertjeinkre a helyszíneken és itt a honlapon található jegyrendelés menüpontban is.

Lehetősége van a mesterkurzusokra 1.000,-Ft-os jegyet vásárolni a helyszíneken. A vásárolt belépőjegy feljogosítja tulajdonosát az aznapi mesterkurzusokra vagy délutáni előadásokra belépni.

Barátokat, családtagokat is szívesen látunk fesztiválrésztvevőként!

A mesterkurzusokon való aktív részvétel még mindig INGYENES!

Jelentkezz abban a sorrendben, ahogy első-, másod, – harmadsorban szeretnél valakinél tanulni. A beosztást jelentkezési sorrendben állítjuk össze, ha valakinél betelt a hely, hozzá már nem lehet bekerülni, e miatt ajánlatos minél előbb jelentkezni!

Először mindenkit legalább egy tanárhoz osztunk be, majd – még mindig a jelentkezés sorrendjében – második és aztán akár harmadik tanárhoz is be lehet kerülni, ha van még hely!

Siess a jelentkezéssel!